Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Prislista

Anmalningswebb.jpg

Anmälningswebb
Via anmälningswebben kan ni kommunicera ut all relevant information om ert evenemang. I vår standardanmälningswebb ingår 3 flikar där ni t.ex. kan lägga upp välkomsttext, program, kontaktuppgifter och övrig viktig information. Anmälningswebben kan anpassas efter er grafiska profil med färger, bilder och loggor. Utöver vår standardanmälningswebb erbjuder vi även en utökad anmälningswebb till en merkostnad.
Anmälningsfunktionen anpassas efter de frågor och svar som era önskemål och behov kräver.
I de fall där deltagarna ska betala för arrangemanget erbjuder vi betallösningar så att betalningen sker säkert och smidigt.
Överbokningskontrollen säkerställer att ingen överbokning sker om antalet platser på ert arrangemang är begränsat.

Distributionslistor
All information som samlas in via anmälningswebben går enkelt att få ut i tydliga excellistor. Antingen en samlad lista med all information, eller anpassade listor för specifika delar av arangemanget.

Kommunikation
Inbjudan är ofta den första informationen deltagarna får gällande arrangemanget. Med kommunikationspaketet hjälper vi er att skapa professionella, väldesignade inbjudningar som lockar och skapar förväntningar hos deltagarna. Inbjudningarna skickas ut via mail till er lista med mailadresser. Via analysverktyget får ni information om hur många som har mottagit, läst, öppnat och klickat på länkar i mailet.

Från att vi öppnar anmälningswebben till efter arrangemanget är genomfört kan vi skicka ut påminnelser, uppdateringar, bekräftelser till deltagarna antigen via mail eller sms.

 

Deltagaradministration
I samband med era konferenser erbjuder Stureplans Resor deltagaradministration anpassad efter era önskemål. I deltagaradministrationen ingår bl.a. hantering av eventuella allergier/kostavvikelser, hantering av eventuella ändringar/ombokningar/avbokningar, eventuella flyg samt hotellbokningar, eventuell rumsönskemål/hotellogi, löpande kontakt med deltagarna m.m.

Uppföljning
För att säkerställa att arrangemanget har varit värdeskapande och att ni har nått de eventuella mål ni har satt upp erbjuder vi utvärdering i form av en enkät. Frågorna anpassas efter den information ni vill få ut. Enkäten kan vara personlig med namn eller ske anonymt.

Frågor?
Kontakta oss gärna:

08-661 58 00
gruppresor@stureplans.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia