Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Maldiverna

Maldiverna.jpeg

Resa till Maldiverna - De sjunkande atollerna

Vi har hört det. Maldiverna är på väg att sjunka!  Är det verkligen så? Hur snabbt?  - Många säger ett av världshistoriens bästa turistknep men faktum kvarstår, visst är de platta, sköna atollerna i farozonen.

Över 25 olika atoller utspridda över en enorm havsyta och med flera än tusentalet öar, de flesta obebodda är Maldiverna en nation som lockar. Fler och fler resorts öppnar för varje år. Det är oftast –en ö –en resort. Det betyder att den du väljer och kommer till är den bästa. Det säger alla andra också. Din granne har varit på den absolut bästa! Men sanningen är att han har ju faktiskt bara sett en enda. Välj efter egen smak och framförallt egen plånbok. Det ”billiga” Maldiverna finns verkligen inte. Tänk dig själv vad de kostar att ha personal här på en atoll. Vad kan det kosta att ta in mat, drycker och allt som behövs för att du ska trivas under en vistelse.

Var också uppmärksam på att du inte hamnar på en lokal ö om du tycker om ett glas vin eller en öl. De lokala öarna och den muslimska befolkningen tillåter inte alkohol.  Ett minne för livet däremot är en härlig semester i en vattenvilla på pålar i havet och med ett soldäck där du kan njuta  helt privat.  Vi har många härliga tips på några av de riktigt bra resortsen på Maldiverna. Res inte utan vår kunskap med dig.

Gör din reseförfrågan nedan eller maila oss privatresor@stureplans.se eller ring på 08 - 100 200

Avreseort:                                        
Avresedatum:                                  
Hemresesatum:                              
Antal resenärer:                              
Namn:                                               
Email:                                                
Telefon:                                              
                                                                          

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia