Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Affärsresor

Technology in the hands of businessmen

Affärsresor - Personlig service dygnet runt

Oavsett enkelt eller komplicerat resemönster så är det vår affärsreseavdelning är bäst på, just reselogistik. Med marknadsledande teknik, lång erfarenhet och hög tillgänglighet förenklar vi våra kunders resande. När vi tar hand om logistiken kan resenärerna fokusera på syftet med sin resa.

Det våra kunder har gemensamt är framförallt två saker, de är framgångsrika i sina respektive branscher och de har många resdagar per år. De arbetar över hela världen med entreprenörskap, innovation, investeringar, kreativa lösningar, utveckling och samverksfrämjande. Vi vet att när vardagen ser ut på det viset är det inte affärsresan i sig som är målet utan agendan på plats.

Vårt uppdrag är att se till att du befinner dig på rätt plats, vid rätt tidpunkt och för rätt kostnad. Vi tar hand om din reselogistik så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Det är vår erfarenhet i kombination med vår kunskapsnivå och vårt partnerskap med DIB Alliance som möjliggör ett enkelt resande för alla i er organisation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance