Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Anmälningswebb

Digital_varld.jpg

Tekniska lösningar och deltagaradministration för alla era arrangemang

Se vår prislista
Exempel på anmälningswebb

Stureplans Resor är en fullservice resebyrå som erbjuder er tjänster och helhetslösningar inom såväl tekniska produkter för grupper och evenemang samt deltagaradministration och reselogistik. Vi har stor erfarenhet av att skapa anmälningswebbar och ta hand om deltagaradministrationen för alla typer av arrangemang, från möten till kongresser. Hos oss får ni en dedikerad projektledare inför varje arrangemang som är med er och hanterar hela flödet från inbjudan, till anmälan, bekräftelse/betalning, kommunikation och uppföljning. Ni väljer själva hur mycket eller lite vi ska göra och vilka delar ni vill ha hjälp med.

Fördelarna med att använda en anmälningswebb är många och ni kan läsa mer om dem nedan. Förutom de tekniska och administrativa fördelarna är ytterligare en stor fördel tidsbesparing för er. Under tiden som er dedikerade projektledare bygger en anmälningswebb, administrerar inbjudningar, listor, svarar på eventuella frågor från era deltagare, gör ändringar, uppdateringar osv kan ni fokusera på ert arrangemangs innehåll i lugn och ro. 

Priset för våra tjänster inom anmälningswebbar och deltagaradministration baseras på omfattningen av det ni vill ha hjälp med och det arbete vi ska göra.

Fördelarna med en anmälningswebb för er deltagaradministrering är många: 

* Anmälningsfunktion – Varje anmälningswebb får en unik webbadress som kan skickas ut till de inbjudna, antingen direkt via systemet eller distribueras av kunden. På anmälningssidan kan de inbjudna sen gå in och meddela om de vill delta eller om de inte har möjlighet. Systemet erbjuder även funktioner för att påminna dem som inte redan har anmält sig.

* Förenklad administration – Konferensresor med många deltagare innebär ofta en hel del administration för både deltagarna och den på företaget som ansvarar för resan. Flygbolagen vill ha namnlistor, hotellen vill ha rumslistor, restaurangerna vill ha allergilistor osv osv. Via vår anmälningswebb kan vi samla all information på en gång och i en och samma excellista som sedan enkelt kan anpassas eller skickas i sin helhet till samtliga berörda leverantörer, vilket innebär stor tidsbesparing för våra kunder

* Namnrapportering – Flygbolagen är oftast väldigt noggranna med stavningen av deltagarnas namn. Den måste vara exakt överensstämmande med passet.  Deltagarna kan via en anmälningswebb själva fylla i sitt namn vilket minskar risken för onödiga och kostsamma namnändringskostnader. För vissa destinationer kräver flygbolagen även ytterligare information som t.ex. passnummer, personnummer, passkopia osv och då kan även det samlas in via vår anmälningswebb.

* Samla in all information från deltagarna – Utöver de administrativa och logistiska uppgifterna som kan behövas från deltagarna (t.ex. namn, allergi, vill dela rum med) kan ytterligare information behövas eller vara till hjälp för programmet under resan. Deltagarna kanske t.ex ska få välja mellan olika aktiviteter, få välja lagindelning, nominera medarbetare till företagets interna prisutdelning, få önska underhållning, göra menyval m.m. Med en anmälningswebb är möjligheterna oändliga.

* Digital kommunikation (kartor, packlistor, program, information) – Allt fler företag väljer att arbeta och kommunicera med sina deltagare digitalt, något som blir ännu enklare med en anmälningswebb. Där kan deltagaren ta del av information som program, adresser till .tex. hotell och restauranger, kartor, packlistor, bagageregler och destinationsspecifik information som valuta, tidsskillnad, tillgång till wi-fi osv. Deltagarna har tillgång till anmälningswebben från att ni bekräftar resan till att ni kommer hem igen så de kan enkelt gå in på den även under resan och behöver då inte komma ihåg att ta med sig program eller liknande i pappersformat.

I standardanmälningswebben ingår
Anmälningsfunktion med 5-10 svarsalternativ tex.
Anpassad design med er logga samt färger
3 flikar för tex program, avresemeddelande

 

Utöver vår standardanmälningswebb erbjuder vi även en utökad anmälningswebb till en merkostnad

Frågor?
Kontakta oss gärna:

08-661 58 00
gruppresor@stureplans.se


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance