Program

Flyg:
t/r Stockholm Arlanda – Trivandrum Kerala med Qatar:
Utresa           9 nov             kl. 08.05-02.25 + 1 inkl. mellanlandning i Doha
Hemresa      18 nov            kl. 03.25-12.30 inkl. mellanlandning i Doha

Hotell:
10-18/11, 8 nätter på Somatheeram Ayurvedic Health Resort 

Vi landar i Trivandrum, blir upphämtade av chaufför och är efter en transfer på en knapp timme framme vid Somatheeram Ayurvedic Health Resort. Belägen på en klipphylla ovanför stranden med indiska oceanens svallande vågors brus är det en magisk plats. Miljön är tropisk med välskött trädgård, blomsterprakt, kokospalmer och träd med solvarma frukter.

Första dagen har man ett längre möte med en av Somatheerams ayurvedaläkare för att prata igenom ditt hälsotillstånd. I samråd utformas ett anpassat schema för dina dagliga behandlingar, en meny för vilken mat som passar dig bäst samt vid behov tillskott av renande örter. Resten av veckan har du ett kortare möte med din läkare varje dag för att stämma av hur allt känns. Vänliga terapeuter med god erfarenhet ger dig olika ayurvediska kroppsbehandlingar i två timmar dagligen.

Du erbjuds också olika yogaklasser och meditationer i den vackra shalan med utsikt över havet. Det kommer att vara mjuka och avstressande klasser med möjlighet att välja olika nivå.

Maten är vällagad, smakrik och välgörande ända ner på cellnivå. Det blir vegetariska ayurvediska måltider till frukost, lunch och middag i den stora öppna matsalen med utsikt över havet.

Målet med denna resa är att du ska få en harmonisk och vilsam vecka och komma hem med ett mjukt leende på läpparna samt råd och tips om hur du kan införliva hälsosamma rutiner i din vardag.  

Istället för en upptäcksresa i Indien är det här en resa där du njuter av platsen och utforskar dig själv, förfinar dina sinnen och tar hand om både kropp och själ.

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

41_Treatment_Sirodhara_SAHR.jpg