Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Res med Folke Holtz till Israel

Banias_vattenfallet_Jacob_W.jpg

Här erbjuds skräddarsydda små gruppresor för under 13 000:-

Vad sägs om en gruppresa bestående av åtta personer? Tänk vad mycket mer du får uppleva när man reser i en  liten grupp istället för en stor. 

Innehållet på de här resorna skapar ni tillsammans med Folke och det kan vara kultur, natur, historiska plaser,  möten med spännande personer som bor och verkar i Israel, samt avkopplande bad.

För en blandad natur- och kulturresa kan man välja följande resmål:

Vandring i Juda bergsbyggd – Besöka Herodion. Vandring i öknen Negev, se Ramotkratern – Den utgrävda staden Tell Sheva ( bredvid Beer Sheva). I Galliléen: naturvandring – Besöka konstnärsstaden Safed. mm.

Dykning i Röda Havet vid Eilat – resmål till staden Petra. Karmelberget – Caesareas antika stad. Både kultur och natur: bestiga Masada i gryningen och ta del av historien vid förmiddagen. Därefter lunch i Qumran och bad i Döda havet.

I Jerusalem: Studiebesök på en Talmudskola, för att där få veta hur man där studerar. Synagogsgudstjänster, messianska gudstjänster och kristna gudstjänster. Besöka koranskolor och /eller få föredrag om Islam och dess kultur vid fakulteten för islamiska studier på det hebreiska universitetet. Rundvandring i ett av världens vackraste universitet samt den botaniska trädgården.

Flera olika kombinationer kan göras, mer än det som framgår här. Allt beror på vad som önskas. Hör av er så snart ni har planer på att åka med i en liten grupp. Tillsammans med er och med vår lyhördhet, samlade kunskap och personliga engagemang skapar vi er drömresa.

Med vänliga hälsningar.

Folke Holtz reseledare och resedesignare


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance