Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Kryssning med SeaDream Yacht Club

Sae_Dream_fr_Anacapri.jpg

Kryssning med SeaDream Yacht Club med max 112 gäster, hur härligt låter inte det? Som att  prova på känslan av att kryssa med egen yacht. 

Nyckelordet här är valfrihet! Allt utgår från det personliga valet och det goda livet. Kryssa med någon av Seadreams större fartyg eller bjud med familjen på en privat yatch. Oavsett vilket du väljer så är det här helt enkelt världens mest bekväma kryssning till små vackra atoller och de mest pittoreska och spännande hamnarna. Du upplever vad de stora fartygens passagerare bara kan drömma om. Prova på en vecka i välförtjänt lyx i det azurblå Medelhavet i sommar med spännande strandhugg.

Maten ombord på SeaDream Yacht Club  är ett kapitel för sig. Inget krut sparas på att varje gäst ska få precis det han eller hon önskar sig – det säger en hel del om servicen! Baren är välförsedd och allt ingår i priset; det här är all inclusive i absolut toppform. Poolen ombord är skön att simma i för en lat dag på däck. Annars passar  du på att ta en cykeltur med en av SeaDreams mountainbikes som du självklart lånar när du vill.

Avreseort:                                 
Avresedatum:                        
Antal resenärer:                     
Namn:                                     
Email:                                      
Telefon:                                   
                                                     

No Flash or JavaScript
 
','wmode':'transparent'}); /* ]]> */
Kryssningar och privata segelbåtar - Kryssning med SeaDream Yacht Club - ctl00_cph1_dcMain_po_335_dc335_pg682_offerimg

Följ med på en kort- eller en veckorkryssning och välj den där ditt favoritvin finns representerat. Både på kryssningar vintertid i Västindien och ...

Kryssningar och privata segelbåtar - Kryssning med SeaDream Yacht Club - ctl00_cph1_dcMain_po_335_dc335_pg683_offerimg

Ta med familjen på äventyr i sommar och upplev Italien från havet Bara 45 minuters båtfärd från Neapel ligger den spektakulära ön Procida. Där ...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance