Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

En bättre semester

Grekland_The_margi_1.jpg

Vad kan vi göra för att din semester ska bli bättre.

Vad är skillnaden som vi personliga reseplanerare här hos Stureplans Resors kan göra för din efterlängtade resa?  

1. Att börja tänka och längta efter en härlig semesterresa och bolla många idéer och tankar, det är bland det roligaste man kan göra. Vi vill arbeta tätt tillsammans med dig.

2. Vi kan med vår erfarenhet och kunskap, föreslå kända och okända platser på vår jord och fungera som idégivare och rådgivare. Din roll är att berätta så mycket som möjligt om vad ni är ute efter och vad ni inte kan tänka er alls. 

3. Att hålla i alla trådar vad gäller avbeställningsregler, datum för betalningar, ändringar i flygtider och allt annat som hör den mer mekaniska sidan till kan vara skönt att inte behöva göra själv. Då kan man ägna sig åt att bara längta!

4. Någon att prata med om vad som gäller dit du ska resa vad gäller packning, vaccinationer, visum och väderleksutsikter. Eller så vill du  boka den där dykkursen eller bordet på stjärnrestaurangen. Vi finns här för det. 

5. Att börja planera i (mer än) god tid är viktigt om du vill ha valfrihet när det gäller destinationer, hotell, flygstolar och sittplatser ombord. Inte minst är det så att det så att priserna på flygstolar styrs helt av efterfrågan - dessutom är de attraktiva resedatumen populära för hela världen så de få stolar i första- och business-class som erbjuds ombord tar slut väldigt fort. 

6. Här kommer även hårda fakta: När du bokar en paketresa så omfattas du som kund av paketreselagen vilken är en av de mest kundvänliga konsumentlagarna som finns. Vi har ställt garantier till Kammarkollegiet enligt lagen.

7. Till sist, vi älskar vårt jobb och har tillsammans över 100 års erfarenhet av att arbeta med personligt utvalda resor. Dessutom är överraskningsresor det bästa vi vet. Att tillsammans göra en stor-resa till Italien till farmors 75-årsdag eller att få sätta samman den bästa inramningen till en förlovning i Venedig är något vi inte så sällan gör.. Förresten- när gav du din man en överraskningshelg i Rom senast?


FullSizeRender_2.jpg
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance