Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Irland

Tag_Belmond_Irland.jpg

Jag vill ha en egen kupe´

The Belmond Grand Hibernian luxury train - så är det fulla namnet på f.d. Orientexpressens senaste flaggtåg som går i 2, 4 eller 6 nätters upptäckares på Irland.    

När vi nu upptäckt de mindre kryssningsbåtarna, yachterna, som de bästa sätten att se många platser på en resa och med lyxen att föra sitt rum och garderob med sig - då är det nära att tänka på något av Belmonds vackra tåg som ger dig samma upplevelse. Med den stora skillnaden att här färdas du på land.

Det senaste exklusiva tågsetet står nyputsat på stationen i Dublin och när du satt in dina resväskor och boat in dig i din egen kupé - en av 20 stycken byggda för två personer. Då slår klockan för ”afternoon” tea i salongen och äventyret kan börja.

Den längsta turen är på sex nätter och gör många stopp som du kan läsa på om i förväg. Ett besök på  ”The Titanic experience” ingår i resan och är en upplevelse som stannar kvar i hjärtat länge, länge. Du har guidade besök på Ashford Castle och Blarney Castle och stadsrundtur i både Dublin och Galway. Och detta är bara några av aktiviteterna som resan är pepprad med. Galways ostron är någonting vi själva alltid längtat efter att smaka. På plats förstås.

Belmond har även fler tågupplevelser i Asien och Europa och även ett fartyg i Myanmar. De vet hur en riktig resa ska smaka. Vi, dina ResePT´s, håller ihop trådarna så det blir en bra upplevelse och inga lösa tåtar.

Gör din reseförfrågan nedan:

Avreseort:                                  
Avresedatum:                           
Antal resenärer:                        
Namn:                                                                                
Email:                                                                                  
Telefon:                                         

 

Belmond-Hiram-Bingham-Train2_-7.jpg
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia