Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Royal Hotel SanRemo

Italien_San_Remo.jpeg

På 45 minuter blankt kör du från Nice flygplats till Sanremo och passerar Villefranche Sur Mer, Monte Carlo, Menton och Ventimiglia på vägen.

Ta gärna den ”långa” vägen längs havet  och kanske den snabbare motorvägen tillbaka när du har bråttom.  Framme i SanRemo spejar du efter ”kult-skylten” med Hotell Royals namn på och kör upp på höjden där stiliga ”concierger” klädda i oklanderliga uniformer välkomnar dig, tar bilnycklarna, parkerar din sportbil och visar dig genom svängdörrarna in till en helt ny värld. Denna världen är Italien när det är som bäst. Incheckningsdiskarna är klassiska och bakom dem står den leende personalen som vet vilken skatt de har bevarat.

 

Den stora utomhuspoolen som är sinnrikt utformad är bara den en anledning att välja Royal Hotel SanRemo. Lägg till hotellets privata beach club på stranden och hotellets stora spa, gymanläggning och tennisbana och du ser att du har varje dag intecknad aktivitetsmässigt.  Hjärtat på Royal Hotel SanRemo är den stora salongen, överväldigande utsmyckad och med stora soffor och kuddar klädda i exklusiva material. Det är här du njuter av ditt eftermiddagsté och kvällsdrinken inleds förslagsvis här till tonerna av en flink pianist.  Matsalen dekorerad med venetianska glasskulpturer öppnar för en riktigt generös italiensk frukost varje morgon (med många sötsaker som sig bör ) A la carte-restaurangen bjuder en meny särskilt framtagen för olika olivoljesorter. Ett måste att prova.

Om du väljer ett hotellrum eller någon av de stora sviterna är en smaksak. Den stora familjen kan välja några rum i fil med stor, egen terrass. Det unga kärleksparet trivs kanske bättre högst upp i byggnaden, under taket och  med havet som ett vykort utanför balkongräcket. 

Låt oss sammanställa ett paket med Royal Sanremo!  

Gör din reseförfrågan nedan eller maila oss privatresor@stureplans.se eller ring på 08 - 100 200
Avreseort:                               
Avresedatum:                        
Antal resenärer:                     
Namn:                                      
Email:                                       
Telefon:                                   
                                                    

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia