Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Nordamerika

USA_San_Fransisco.jpg

Resa till Nordamerika - välkomna till kontrasternas världsdel!

New York, Kalifornien och Florida har utmärkta flygförbindelser och en weekend i New York har väl alltid lockat. Speciellt om vi får presentera några av de hotell vi arbetar med. Så mycket nyheter under de senare åren.  Miami och New York är också perfekta anhalter för dig som vill resa vidare ut mot Västindiens övärld till exempel.  En 2- 5 dagar i USA är ett förslag till avstamp innan det är dags för sol och bad i Karibien. Flygförbindelserna mellan New York /Miami med Västindien är täta till flera av öarna.  Florida är målet för många barnfamiljer där vi mer än gärna kombinerar en 3-4 dagar i Orlando  (cirque de soleil, Disney, Universal Studios mm) med en mer avkopplande solvistelse i Naples, Key West eller Miami!

Kalifornien med sina vindistrikt är mångas dröm. Några dagar i Los Angeles eller San Fransisco kombinerad med en längre eller kortare tur med bil upp till vindistrikten där vi gärna bokar bra besök på vingårdarna.


Resmål - Nordamerika - ctl00_cph1_dcMain_po_274_dc274_pg598_offerimg

Resa till New York - Den ultimata världsmetropolen Oavsett om du är en fan av Donald Trump eller inte så är New York en stad som vi gärna vi...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance