Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Spanien

Spanien_strand.jpg

Resa till Spanien - ett pärlband av sköna semesterorter

Spanien är ett självklart val till våren, sommaren och hösten för oss på Stureplans Resor. Hela den sköna kusten ner från Alicante till Alméria har ett härligare klimat än hemma året om.  Strax utanför Alicante ligger ett av Europas mest berömda spa och hälsohotell, the SHA Wellness. Vill du söka dig ner efter kusten så kan vi inte låta bli att föreslå en övernattning i själva staden Alicante med sin världsberömda katedral. Hospes Amérigo i Alicante är ett designhotell värt att besöka och inhyst i ett tidigare svartbrödrakloster.

Vårt val av semesterort längre ner längs kusten är lågmälda, slappa, chica Agua Amarga. En by av vitkalkade hus längs en härlig sandstrand och flankerad av stora bergsmassor i kritsten. Här är sommarvärmen några grader lägre under högsäsongen vilket är välkommet och berget behåller även en skön värme som gör Agua Amarga behagligare vad gäller klimat även under höst och vår. I byn besöker du sköna små spanska krogar och njuter spansk omelett, lokala grönsaker och den allra bästa pata negra skinka. Här kan du hyra vackra våningar med pool eller bo på ortens bästa hotell, Real Agua Amarga Suites.

Malaga är i sig berömd för sitt uteliv och sina beachklubbar men bara 30 minuter upp i bergen ligger ett härligt, litet hotell för dig som vill måna om hälsan och är intresserad av yoga och lite spa-liv.Shanti-Som retreat heter den.

Många sköna spanska semesterpärlor och naturligtvis storstäderna Barcelona, Madrid och Jerez får oss att längta till Spanien för en weekend. Stureplans Resors ResePT´s tar gärna fram den spanska pennan när du ringer och vill bli vägledd.

Gör din reseförfrågan nedan eller maila oss privatresor@stureplans.se eller ring på 08 - 100 200

Avreseort:                                        
Avresedatum:                                  
Hemresesatum:                              
Antal resenärer:                              
Namn:                                               
Email:                                                
Telefon:                                              
                                                                          

Europa - Spanien - ctl00_cph1_dcMain_po_219_dc219_pg409_offerimg

Sparesa till Alicante Med direktflyg från Stockholm och upphämtning i SHA:s bekväma limousine är du framme lagom till den makrobiotiska gourme...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance