Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Vietnam

Vietnam.jpg

Resa till Vietnam - rundresor i världsklass

Vietnam från norr till söder, Hanoi – Halong Bay – Hue – Hoi An – Nha Trang – Saigon – Mekongdeltat. – Phu Quoc i sydväst.

Vårt Vietnam stavas absolut ”rundresa”. Det går inte att motstå allt landet har att erbjuda och att packa in det i ett späckat program. Kultur, muséer, gatumat, dockspel, historia, härliga stränder och folkliv.

Kontrasternas land. Från norr till söder möter du maffig djungel och snötoppsklädda berg. Du kan segla några dagar på Mekongdeltat och du kan uppleva det hektiska storstadslivet i Saigon. Hanoi ger dig parisiska boulevarder. Hoi An ger dig den lantliga charmen och många sköna strandresorts vid korallrev och hav.

Tips Vietnam:
Från Hanoi - gör en utflykt till Halong Bay
Halong Bay ligger drygt 15 mil från Hanoi och att göra en utflykt dit är ett måste! Bukten består av nästan 800 öar. Det arrangeras 2-dagarsturer från Hanoi och övernattning på båt i den vackra bukten

Matlagningskurs
Vietnamesisk mat är unik och skiljer sig från övriga Asiens mat på många sätt och vis. Här möter klassiska vietnamesiska rätter det franska kolonialarvet. Att gå på matlagningskurs i Vietnam är både roligt och ett minne för livet. Om du gillar att laga mat  så är detta nästan ett måste att göra i Ho Chi Minh City.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance