Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08-100 200

Familjeresor

Oman_Two_kids_upfor_sale_Nizwa_Market_Oman.jpg

En härlig familjeresa eller en flergenerationsresa står på programmet? Vi på Stureplans Resor har lång erfarenhet och stor passion för att plocka ut det bästa ur en hel djungel av destinationer. Du vill gärna bjuda med hela den stora familjen på ett äventyr till den egen satta budget. Vi kan självklart hitta bra möjigheter och brinner för det.  Ett av de allra smartaste sätten att semestra många tillsammans är att hyra en stor villa.  Italien är en plats där du, om vi är ute i god tid, kan hitta en härlig gård med många sovrum, egen pool och stort kök för gemensam matlagning. Sjävlklart går det att få maten serverad av en lokal kock också. Lägg till detta arrangemanget egna bilar så att utflykter till italiens kulturmål eller Toscanas stränder kan bli dagsprogram för alla som vill.

I Västindien finns också härliga villor att hyra. Utsikt över havet, egen pool, någon som kommer och hjälper till med hushåller. Prisnivån på detta? – det beror alldeles på vilken ö i Västindien du väljer.

En fin julklapp till barnen eller till barnbarnen är roligt att ge men en sak är någonting man gläds åt en kortare stund medan en resa är någonting man bär med sig minnet av under hela livet. Tänk dig att skräddarsy en resa med safari och boende i bekväma men spännande familjetält. En egen ranger och safariguide som berättar och förklarar hur elefanterna, lejonen och vildhundarna lever.

Tricket med att välja rätt resa för en stor familj är att finna ett alternativ där alla kommer att trivas. Från minstingen till morfar.  Vi tar gärna den utmaningen!

Tack för din förfrågan, vi återkommer till dig inom kort!

Gör din reseförfrågan nedan eller maila oss privatresor@stureplans.se eller ring på 08 - 100 200

Resmål:                                            
Avreseort:                                        
Avresedatum:                                  
Hemresesatum:                              
Antal resenärer:                              
Namn:                                               
Email:                                                
Telefon:                                              
                                                                          

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till DIB Alliance